Kasvumatka banner

kasvumatka
Podcast kaikille kasvuhalukkaille

Onko tavoitteenasi rohkea kasvu? Tarvitsetko siihen selkeitä näkemyksiä, kokemuksesta kumpuavia neuvoja ja inspiraatiota?

Kasvumatka on Talent Vectian podcast kaikille kasvuhalukkaille. Podcastin jokaisessa jaksossa keskustellaan Talent Vectian kasvun tekijän ja kiinnostavan vieraan kanssa merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta. Saat matkaevääksesi aina kolme konkreettista kasvun teesiä ja kuulet myös vieraan oman, henkilökohtaiseen kokemukseen pohjautuvan teesin.

Kasvumatka-podcast tietää, mistä puhuu, mutta tekee sen rennosti ja hyväntuulisesti. Se on sopivasti työmatkan mittainen alle puolituntinen helposti lähestyttävää täyttä asiaa.

Talent Vectian sivuston lisäksi voit kuunnella ja tilata podcastia Spotifyssa sekä Apple-podcasteissa (iTunes), joista löydät sen hakusanalla Kasvumatka.

JAKSOT

1. jakso: Miten tehdään kasvua, jolla on merkitystä?

Kasvumatka-podcastin ensimmäinen jakso kysyy, miten tehdään kasvua, jolla on merkitystä omistajille, asiakkaille, henkilöstölle ja yhteiskunnalle. Podcastin vieraana ovat kasvun tekijä Jarkko Pallasaho Talent Vectialta ja pääjohtaja Pekka Soini Business Finlandilta. He kertovat, miten haet kasvu-uralle suuntaa yrityksen tai toimijan omasta missiosta – ja miten onnistut rohkeissa lupauksissa. Kasvumatka-podcastissa puretaan kolme teesiä merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta ja kuullaan myös vieraan oma, henkilökohtaisesta kokemuksesta opittu teesi. Podcastin juontaa Talent Vectian Kati Järvi.

Kasvumatka: 1. jakson vieraat

Kasvumatkan 1. jakson vieraina pääjohtaja Pekka Soini Business Finlandilta ja Senior Partner Jarkko Pallasaho Talent Vectialta. Podcastin juontaa Talent Vectian Senior Consultant Kati Järvi. 

2. jakso: Kasvun moninkertaistaminen pakottaa johdon muuttumaan

Kasvun moninkertaistaminen vaatii johdolta uutta roolia, mutta millaista? Miten johto rohkaisee kaasun painamisessa? Onko johdon tehtävä rakentaa kasvua itse – vai palvella kasvun monikertaistajia? Kasvumatka-podcastin kakkosjakso kysyy, miten johto voi rakentaa kasvuasennetta sekä ruokkia rohkeutta ja uskoa moninkertaiseen kasvuun. Vieraina ovat kasvun tekijä Sini Takatalo Talent Vectialta ja henkilöstöjohtaja Taru Salo Destialta. Kasvumatka-podcastissa puretaan taas kolme teesiä merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta ja kuullaan myös vieraan omiin kokemuksiin pohjautuva teesi.

Jakson 2. vieraat

Kasvumatkan 2. jakson vieraina  Head of Leadership Sini Takatalo  Talent Vectialta ja henkilöstöjohtaja Taru Salo Destialta. Podcastin juontaa Talent Vectian Senior Consultant Kati Järvi.